Laden Evenementen

Master Open Dag Erasmus Universiteit

Bezoek de Master Open Dag op 15 november 2018 en kies een masteropleiding die bij je past!

  • Maak kennis met onze masteropleidingen
  • Kies een masteropleiding die bij je past

Een masteropleiding van de Erasmus Universiteit Rotterdam bied je de ruimte om je te specialiseren in een richting die jou het meest aanspreekt. Tijdens de masteropleiding zet je alvast je eerste stappen op weg naar de arbeidsmarkt. Kies een masteropleiding van de Erasmus Universiteit Rotterdam en maak je ambities waar.

Op de Master Open Dag kun je kennismaken met nagenoeg alle masteropleidingen. Je kunt presentaties bijwonen waarin de parels van het vak worden gepresenteerd. Daarnaast staan er studievoorlichters, studenten en afgestudeerden voor je klaar om je vragen over de masteropleiding van je keuze te beantwoorden.

Voor wie?

De Master Open Dag is bedoeld voor:

  • Studenten van Erasmus University Rotterdam die zich willen oriënteren op het aanbod van masteropleidingen van andere faculteiten
  • Studenten van andere universiteiten die zich willen oriënteren op het aanbod van masteropleidingen van Erasmus University Rotterdam
  • HBO-studenten die zich willen oriënteren op het aanbod van masteropleidingen van Erasmus University Rotterdam

Waar?

De Master Open Dag vindt plaats op: Dinsdag 15 november 2018

Download de Master Folder

Wat?

De Master Open Dag bied je:

  • Opleidingspresentaties:Nagenoeg alle masteropleidingen verzorgen presentaties. De presentaties geven je een beeld van de inhoud van de masteropleidingen.
  • Informatiemarkt:Je kunt terecht op de informatiemarkt voor informatie over bijvoorbeeld instroommogelijkheden en aanmeldprocedures.
  • Presentatie Masterkeuze:Wil je weten welke masteropleiding het best bij je past en hoe je een goede masterkeuze kunt maken? Bezoek dan de presentatie “Masterkeuze” van Dorianne van Schaijk, de loopbaanadviseur van de EUR (let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze presentatie).