Laden Evenementen

De Masterdag is bedoeld voor wo-studenten en hbo-studenten die zich oriënteren op een master aan de Radboud Universiteit. Je kunt kiezen uit ruim 50 masteropleidingen, 150 specialisaties en 50 pre-masters.

Programma en aanmelden

De Masterdag is op zaterdag 10 maart 2018. De informatiemarkt is vanaf 10:00 uur open. In de programmafolder vind je alle informatie over de tijden en de gebouwen waar de voorlichtingsrondes plaatsvinden. Meld je hieronder aan voor de voorlichtingsrondes van jouw keuze. In het aanmeldformulier staat een * bij de masters die een pre-master voorlichtingsronde aanbieden.

Meld je aan:

– Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen
– Faculteit der Letteren
– Faculteit der Managementwetenschappen
– Faculteit der Sociale Wetenschappen
– Radboud Docenten Academie

– Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica
– Faculteit der Medische Wetenschappen

– Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Verruim je blik tijdens de Masterdag

Op het Centraal Station staan speciale bussen klaar, die je gratis naar de campus brengen. Daar bieden we je alles om te zorgen dat jij een overwogen keuze kunt maken:
– Hoor tijdens de voorlichtingsronde alles over jouw master of pre-master.
– Praat met de studievoorlichters, docenten en andere masterstudenten.
– Ontmoet je nieuwe studiegenoten.
– Verzamel informatie over toelating, inschrijving en studiefinanciering.
– Ontdek je mogelijkheden voor extra uitdaging met de honoursprogramma’s.
– Proef de sfeer op de groene campus.
– Beleef de gezelligheid van de oudste en veiligste studentenstad van Nederland.

Kun je niet? Meld je aan voor de Masteravond

Kun je niet aanwezig zijn tijdens de Masterdag op zaterdag 10 maart? Meld je dan vast aan voor de Masteravond op donderdag 15 november 2018. Het programma van de Masterdag is hetzelfde als het programma van een Masteravond. Alleen de datum en het dagdeel zijn anders. Als je je gegevens achterlaat, kunnen we je bovendien op de hoogte houden van onze andere voorlichtingsactiviteiten.

Meer algemene informatie

Heb je algemene vragen over een mastervoorlichtingsactiviteit, een masteropleiding of studeren aan de Radboud Universiteit? Neem dan contact op met onze afdeling Studievoorlichting via (024) 361 23 45, studievoorlichting@ru.nl of chat met een van onze medewerkers via de chatfunctie onderaan deze pagina.