Laden Evenementen

Master Open Dag Universiteit Twente (UT)/University of Twente

Tijdens de Master Open Dag op donderdag 15 maart 2018 ontdek je alle 35 internationaal georiënteerde masters en de vele masterspecialisaties in bijv. mechanical engineering, business administration en psychologie. Schrijf je nu in!

Bijna een universitaire of hbo-bachelordiploma op zak? En popel je om je verder te verdiepen in je vakgebied? Goed idee! Doorstuderen met een masteropleiding is een slimme investering in je toekomst.

Je ontmoet afgestudeerden met jaloersmakende banen en proeft de informele sfeer op de schitterende, enige American-style campus van Nederland. De Universiteit Twente biedt 35 masteropleidingen aan, 32 daarvan zijn Engelstalig.

4 REDENEN OM DOOR TE STUDEREN AAN DE UNIVERSITEIT TWENTE:

  1. Wereldwijde bekendheid in onderzoek. Onze wereld kent complexe uitdagingen. Uitputting van natuurlijke hulpbronnen, vervuiling, economische ongelijkheid, sociale en politieke onrust. Op de Universiteit Twente vind je zes vooraanstaande onderzoeksinstituten waar je werkt aan een duurzamere wereld. Voor onszelf en volgende generaties.
  2. Unieke ‘High Tech Human Touch’ aanpak. Je werkt bij onze universiteit op het snijvlak van techniek en sociale wetenschappen aan oplossingen die mens en maatschappij écht nodig hebben.
  3. Persoonlijke benadering en wereldambitie hand in hand. Met meer dan 80 nationaliteiten is de Universiteit Twente een kleurrijke global village. Je wordt vanzelf een global citizen, terwijl onze zeer persoonlijke benadering het allerbeste in je naar boven brengt.
  4. Geweldige mogelijkheden na je master. Na het afronden van je master, kun je kiezen voor een vier-jarig PhD-programma: een carrière in de wetenschap. Heb jij meer interesse in praktisch ontwerpen voor de industrie, dan past een PDEng programma perfect bij jou.