Master Sustainability

Master Sustainability – Nieuwe master Governance of Sustainability aan de Universiteit Leiden. Voor studenten die graag bijdragen aan duurzaamheid.

Voor studenten die graag een intermediair zijn tussen wetenschappelijke experts, beleidsmakers en politici op het gebied van duurzaamheid, is het masterprogramma Governance of Sustainabiliy wellicht precies wat ze zoeken. De Universiteit Leiden is voornemens deze nieuwe masterstudie in Den Haag te beginnen in september 2019.

De master Governance of Sustainability zal studenten grondige kennis bijbrengen over duurzaamheid uit zowel het perspectief van governance (sociale wetenschappen) als uit het natuurwetenschappelijk perspectief. Twee toonaangevende instituten op het gebied van duurzaamheid en openbaar bestuur verzorgen de opleiding: het Centrum voor Milieuwetenschappen (Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen) en Het Instituut Bestuurskunde (Faculteit Governance and Global Affairs).

Zoals de universiteit van Leiden het zelf omschrijft:  Deze nieuwe masteropleiding heeft als doel toekomstige veranderaars op te leiden, die de grote duurzaamheidsuitdagingen van de toekomst vanuit governance-perspectief durven aan te pakken.

De voertaal van de master zal Engels zijn. Voor meer informatie zie https://www.universiteitleiden.nl/en/news/2018/10/become-the-future-change-agent-with-the-new-master-governance-of-sustainability

TESTIMONIAL

“Complimenten voor het mooie advies en het gesprek dat we hadden! Dat doe je echt fantastisch!”

Heb je de informatie gelezen over onze werkwijze bij ‘Masterkeuze’ en zoek je advies voor het kiezen van jouw masteropleiding?

Als je onderstaand verkort aanmeldingsformulier voor het masterkeuze adviestraject invult, nemen we per omgaande contact met je op!