Visie van Simon Sinek op de millenials

De millennials, ofwel Generatie Y, worden vaak gedefinieerd aan de hand van hun geboortejaar. Een precieze leeftijdsgrens voor deze generatie is niet te trekken. Dat komt omdat er nog niet veel bekend is over de generatie die hen opvolgt. Generatie Z is namelijk nog niet afgestudeerd. Hierdoor zijn hun kenmerken, competenties en waarden op de arbeidsmarkt nog lastig in te schatten.

Generatie Y gaat dus om jongeren die (bijna) afgestudeerd zijn en zich al op de arbeidsmarkt bevinden. Hoewel er geen eenduidige definitie van millenials is, wordt deze meestal gehanteerd als geboren tussen 1980 en 2000.  Buiten hun leeftijd hebben de millennials nog meer met elkaar gemeen, ze zijn opgegroeid met grote technologische vooruitgang en ze willen zoveel mogelijk digitaal doen.

Maak een afspraak

Heb je de informatie gelezen over onze werkwijze bij ‘Masterkeuze’ en zoek je advies voor het kiezen van jouw masteropleiding?

Als je onderstaand verkort aanmeldingsformulier voor het Masterkeuze adviestraject invult, nemen we per omgaande contact met je op!