Werken bij de Europese Unie?

De EU zoekt Nederlands talent.
Verken jouw mogelijkheden op 24 maart 2018 tijdens de Meet & Greet!

Meet & Greet

Bij de Europese Unie (EU) vind je een baan die past bij jouw ambities. Een baan in een dynamische en internationale omgeving, waar je elke dag geprikkeld wordt om het beste uit jezelf te halen. Werk dat niet om de winst van een bedrijf draait, maar om de levensomstandigheden van meer dan 500 miljoen Europeanen. Dat is een uitdaging en een voorrecht, elke dag opnieuw.

Ben jij:

  • bijna of kortgeleden afgestudeerd,
  • werkend, maar wil je wel een iets anders,
  • geïnteresseerd in traineeships, tijdelijke en/of vaste contracten bij de Europese Unie?

Kom je oriënteren op een Europese carrière tijdens de Meet & Greet van WerkenbijdeEU! Nederlandse EU-ambtenaren en andere EU-deskundigen staan 24 maart klaar om met je in gesprek te gaan. Meld je hieronder aan en ontdek 24 maart jouw mogelijkheden bij de EU!

Selectieprocedure startende beleidsmedewerkers bij de EU

Op donderdag 8 maart opent de selectieprocedure voor een vaste baan bij de EU, het concours. De EU zoekt hiervoor (startende) beleidsmedewerker op uiteenlopende vakgebieden. Aanmelden voor dit concours kan vanaf 8 maart tot uiterlijk 10 april.
Wat zijn de eisen?

  • minimaal een afgeronde bacheloropleiding (hbo/wo),
  • deelname is mogelijk met iedere studierichting,
  • werkervaring is niet verplicht (maar ook niet verboden),
  • (zeer) goede kennis van twee van de officiële EU-talen.

Nieuwsgierig naar dit concours en jouw mogelijkheden bij de EU? Meld je hieronder aan voor de Meet & Greet.

Eind maart starten ook twee andere concoursen:

  • een concours audit bij de Europese Rekenkamer (onder voorbehoud)
  • een concours gezondheid en voedselveiligheid (start 15 maart).

Europa zoekt talenten in tal van vakgebieden

In een baan bij een Europese instelling werk je samen met meer dan 28 verschillende nationaliteiten en maak je van dichtbij ontwikkelingen op hoog internationaal niveau mee. Je hebt contact met nationale overheden, niet-gouvernementele organisaties, internationale media en het Europese bedrijfsleven. Een Europese carrière biedt je de mogelijkheid om jezelf breed te ontwikkelen en om te blijven groeien in je werk. Je wisselt regelmatig van functie en bent nooit uitgeleerd. Je krijgt veel ruimte voor opleiding en training. Ligt je hart bij klimaatverandering, migratie, veiligheid, handel en mobiele communicatie of toch meer bij economie, recht of buitenlands beleid om enkele onderwerpen te noemen? Europa zoekt (jonge) talenten (hbo/wo) in tal van vakgebieden.

Aanmelden en locatie Meet & Greet

Locatie: De Rijtuigenloods, Amersfoort
Datum: Zaterdag 24 maart 2018
Tijd: 13.30 tot 18.00 uur

WerkenbijdeEU biedt je deze Meet & Greet gratis aan. Weet je zeker dat jij de 24e maart kan en wilt komen? Meld je aan via onderstaand formulier. Of lees voor meer informatie over het programma verder onder het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht

TESTIMONIAL

“Complimenten voor het mooie advies en het gesprek dat we hadden! Dat doe je echt fantastisch!”

Heb je de informatie gelezen over onze werkwijze bij ‘Masterkeuze’ en zoek je advies voor het kiezen van jouw masteropleiding?

Als je onderstaand verkort aanmeldingsformulier voor het masterkeuze adviestraject invult, nemen we per omgaande contact met je op!