Pabo University – Studenten Pabo University kunnen universitaire master Psychologie volgen

Pabo University, een samenwerking tussen Fontys en Tilburg University, gaat haar samenwerking uitbreiden met de universitaire bacheloropleiding Psychologie en de master Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie van Tilburg University. Pabo-studenten volgen extra bachelorvakken Psychologie waarmee zij toegang hebben tot de universitaire master. De opleiding start in september 2020. Doel is studenten met een vooropleiding VWO op te leiden tot academische leraar basisonderwijs in combinatie met expertise (als basispsycholoog) op het gebied van de klinische kinder- en jeugdpsychologie. Dit meldt Tilburg University.
Deze samenwerking is uniek omdat normaliter voor toelating tot een masteropleiding Psychologie een universitaire bachelor is vereist.

TESTIMONIAL

“Complimenten voor het mooie advies en het gesprek dat we hadden! Dat doe je echt fantastisch!”

Maak een afspraak

Heb je de informatie gelezen over onze werkwijze bij ‘Masterkeuze’ en zoek je advies voor het kiezen van jouw masteropleiding?

Als je onderstaand verkort aanmeldingsformulier voor het masterkeuze adviestraject invult, nemen we per omgaande contact met je op!